Puber/Instroom speciaal voor jongehonden, herplaatsers of honden uit het buitenland

Puber/instroom, jongehondencursus

Deze Puber/Instroom cursus is speciaal voor honden van 18 weken en ouder. In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond, trainen op succes d.w.z. belonen voor goed gedrag en zorgen dat de hond niet de fout in kan gaan, zodat er niet gecorrigeerd hoeft te worden, zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang staat nog steeds centraal. Uiteraard blijven we opvoedkundig advies en oefeningen aanbieden in combinatie met de basisoefeningen maar dan uitgebreider en moeilijker. Deze cursus is ook geschikt voor mensen met een herplaatser, asielhond, hond uit het buitenland en dergelijk die graag een band met de hond willen opbouwen, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit.

Pubers en instromers kunnen elke lesdag instromen, aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met trainen. Ook de Pubers trainen bij ons binnen. Maximaal 6 cursisten in de groep bij Woofexperience! 

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar! Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen!

U koopt bij ons een 8 rittenkaart, mocht u een les niet aanwezig zijn?! geen probleem schuift u les gewoon op! (Mits er afgemeld is minimaal 24 uur voor aanvang van de les met een maximum van 2x)

Lesdoelstellingen puber/instroom:

  1. Hier
  2. Af/zit en blijf
  3. Zelfbeheersing
  4. Handtouch
  5. Wandelen zonder trekken

Inschrijven? klik HIER 

Dag Tijd Instructeur tarieven
dinsdag 10:30 Iris €97,-
dinsdag 20:30 Nathalie €97,-
woensdag 10:30 Angela €97,-
woensdag 18:30 Kimberly €97,-
woensdag 20:30 Kimberly €97,-
donderdag 19:30 Iris €97,-
donderdag 20:30 Iris €97,-

Thema door Anders Norén

Woofexperience Hondenschool