Puber/Instroom speciaal voor jongehonden, herplaatsers of honden uit het buitenland

Puber/instroom, jongehondencursus

Let op; vanwege de Corona-maatregelen werkt Woofexperience momenteel iets anders. Die werkwijze kunt u hier vinden.

De Puber/Instroom cursus is speciaal voor honden van 18 weken of ouder en het vervolg op de puppycursus. In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond en trainen op succes centraal. Dat wil zeggen: Belonen voor goed gedrag en zorgen dat de hond niet de fout in kan gaan, zodat er niet gecorrigeerd hoeft te worden. Verder werken we aan zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang. We bieden opvoedkundig adviezen en oefeningen aan in combinatie met de basisoefeningen, die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond. Deze cursus is ook geschikt voor mensen met een herplaatser, asielhond, of bijvoorbeeld een hond uit het buitenland. Kortom: Voor iedereen die graag een band met zijn hond wil opbouwen, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit.

Pubers en instromers kunnen elke lesdag instromen, aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met trainen. Ook de Pubers trainen bij ons binnen. Iedereen krijgt individuele aandacht in de les, zodat u en uw hond direct de draad kunnen oppakken. Maximaal 4 cursisten in de groep bij Woofexperience!

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar! Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen. Doe dit het liefst per mail of whatsapp.

U koopt bij ons een puppycursus voor de duur van 8 aaneengesloten weken. Mocht u een les niet aanwezig zijn? Geen probleem; uw les schuift gewoon op. Doorschuiven kan maximaal 2 keer in de reeks van 8, daarna worden afmeldingen in rekening gebracht. (ps. per 1-1-2021 zal het doorschuiven vervallen)

BELANGRIJK: afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang van uw les worden in rekening gebracht.

Lesdoelstellingen puber/instroom:

  1. Hier
  2. Af/zit en blijf
  3. Zelfbeheersing
  4. Handtouch
  5. Wandelen zonder trekken

Inschrijven? klik HIER 

LET OP per 1-1-2021 €99,95
Dag Tijd Instructeur tarieven
maandag 19:20 Angela €98,-
woensdag 10:20 Angela €98,-
woensdag 11:55 Angela €98,-
woensdag 18:20 Kimberly €98,-
woensdag 20:50 Kimberly €98,-
donderdag 20:00 Iris €98,-
donderdag 20:50 Iris €98,-
vrijdag 19:20 Nathalie €98,-
Woofexperience Hondenschool