Puber/Instroom speciaal voor jongehonden, herplaatsers of honden uit het buitenland

Puber/instroom, jongehondencursus

Let op; vanwege de Corona-maatregelen werkt Woofexperience momenteel iets anders. Die werkwijze kunt u hier vinden.

De Puber/Instroom cursus is speciaal voor honden van 18 weken of ouder en het vervolg op de puppycursus. In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond en trainen op succes centraal. Dat wil zeggen: Belonen voor goed gedrag en zorgen dat de hond niet de fout in kan gaan, zodat er niet gecorrigeerd hoeft te worden. Verder werken we aan zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang. We bieden opvoedkundig adviezen en oefeningen aan in combinatie met de basisoefeningen, die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond. Deze cursus is ook geschikt voor mensen met een herplaatser, asielhond, of bijvoorbeeld een hond uit het buitenland. Kortom: Voor iedereen die graag een band met zijn hond wil opbouwen, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit.

Pubers en instromers kunnen elke lesdag instromen, aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met trainen. Ook de Pubers trainen bij ons binnen. Iedereen krijgt individuele aandacht in de les, zodat u en uw hond direct de draad kunnen oppakken. Maximaal 4 cursisten in de groep bij Woofexperience!

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar! Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen. Doe dit het liefst per mail of whatsapp.

Lesdoelstellingen puber/instroom:

  1. Hier
  2. Af/zit en blijf
  3. Zelfbeheersing
  4. Handtouch
  5. Wandelen zonder trekken

Inschrijven? klik HIER 

Vanaf januari ook ook op maandag, do en vrijdag ochtend! zie het inschrijf formulier voor de mogelijkheden! ivm nieuwe website die half jan online komt zijn de opties hier niet vermeld
Dag Tijd Instructeur tarieven
maandag 19:20 Angela €99,95
woensdag 10:20 Angela €99,95
woensdag 11:10 Angela €99,95
donderdag 19:40 Iris  €99,95
donderdag 20:30 Iris  €99,95
vrijdag 19:20 Nathalie €99,95
Woofexperience Hondenschool