Puppycursus Utrecht binnen locatie/Indoor puppytraining

Puppycursus

Bij Woofexperience in Utrecht kan je indoor je puppycursus volgen. Wil je lekker droog en koel binnen met je pup trainen? Dat kan bij ons!

De puppycursus wordt normaal gesproken gegeven op woensdagochtend, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond. Kinderen zijn normaal gesproken welkom bij de puppycursus.

Pups zijn vanaf 8 weken oud welkom bij ons!

De puppycursus bij WoofExperience Hondenschool in Utrecht is geen alledaagse standaardtraining; maar gericht op opvoeding en contact maken met de eigenaar. Zo leert de pup zelfbeheersing, socialisatie van mens en hond, habituatie (gewenning aan objecten die nieuw of vreemd zijn waar de pup niets mee hoeft, maar wel leert dat ze bestaan), verschillende ondergronden bewandelen, de basiscommando’s uit de gehoorzaamheid en spelenderwijs contact maken met de eigenaar door samen verschillende oefeningen te doen

Tijdens de les ben je met vrijwel continu aan het werk met de hond. Stil staan terwijl je één voor één een oefening doet is er niet bij. Er is veel ruimte voor achtergrondinformatie over het gedrag van de hond en zijn lichaamssignalen. Daarnaast staan wij ook buiten de lessen voor u klaar voor uw vragen over de pup. Stel deze via de mail of whatsapp en u krijgt binnen 24 uur een reactie. Onze puppy’s trainen altijd binnen, met af en toe een uitstapje naar buiten als het weer het toelaat.

Voor de puppycursus kunt u elke lesdag instromen (mits er plek is), aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met uw pup. Iedereen krijgt individuele aandacht tijdens de les, zodat ook u en uw pup de draad direct kunnen oppakken.

Maximaal 4 cursisten per groep met persoonlijke aandacht

U koopt bij ons een puppycursus voor de duur van 8 aaneengesloten weken.

Lesdoelstellingen puppycursus:

  1. Hier
  2. Beheerst spelen en los
  3. Zit/Af
  4. Kleedjesoefening
  5. Beloningswoord YES
  6. Inchecken op naam

Inschrijven? klik hier

Let op Kelly is Engels  Kelly is from UK

Vanaf januari ook ook op maandag, do en vrijdag ochtend! zie het inschrijf formulier voor de mogelijkheden! ivm nieuwe website die half jan online komt zijn de opties hier niet vermeld

Dag Tijd Instructeur tarieven per 1-1-2020
Maandag 18:30 Angela €99,95
woensdag 09:30 Angela €99,95
woensdag 19:40 Kelly €99,95
donderdag 18:00 Iris €99,95
donderdag 18:50 Iris €99,95
vrijdag 18:30 Nathalie  €99,95
Woofexperience Hondenschool