Puppycursus Utrecht binnen locatie/Indoor puppytraining

Puppycursus

Bij Woofexperience in Utrecht kan je indoor je puppycursus volgen :). kortom wil je lekker droog en koel binnen met je pup trainen? dat kan bij ons!

Puppycursus is op  woensdagochtend, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond. Kinderen zijn welkom bij  de puppycursus.

Pups zijn welkom bij ons vanaf 8 weken!

De puppycursus bij WoofExperience Hondenschool in Utrecht is geen standaard training maar gericht op opvoeding en contact maken met de eigenaar. Zo leert de pup zelfbeheersing, socialisatie van mens en hond, -habituatie (gewenning aan objecten die nieuw of vreemd zijn waar de pup niets mee hoeft, maar wel leert dat ze bestaan), verschillende ondergronden bewandelen, de basiscommando’s uit de gehoorzaamheid en spelenderwijs contact maken met de eigenaar door samen verschillende oefeningen te doen en nog veel meer.


Tijdens de les ben je met vrijwel continu aan het werk met de hond, dus niet stil staan terwijl je één voor één een oefening doet. Er is veel ruimte voor achtergrondinformatie over het gedrag van de hond en zijn lichaamssignalen. Daarnaast staan wij ook buiten de lessen voor u klaar voor uw vragen over de pup. Stel deze via de mail en u krijgt binnen 24 uur een reactie. Onze puppy’s trainen altijd binnen, met af en toe een uitstapje naar buiten als het weer het toelaat.

Voor de puppycursus kunt u elke lesdag instromen (mits er plek is), aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met uw pup. 

Maximaal 6 cursisten per groep met persoonlijke aandacht

U koopt bij ons een 8 rittenkaart, mocht u een les niet aanwezig zijn?! geen probleem schuift u les gewoon op (doorschuiven kan maximaal 2 keer in de reeks van 8, daarna worden afmeldingen in rekening gebracht)

BELANGRIJK (afmeldingen binnen 24 uur voor aanvang van uw les worden in rekening gebracht)

Lesdoelstellingen puppycursus:

  1. Hier
  2. Beheerst spelen en los
  3. Zit/Af
  4. Kleedjesoefening
  5. Beloningswoord YES
  6. Inchecken op naam

Inschrijven? klik hier

Dag Tijd Instructeur tarieven per 1-1-2020
woensdag 09:30 Angela €98,-
woensdag 19:30 Kimberly €98,-
donderdag 18:30 Iris €98,-
vrijdag 18:30 Nathalie €98,-

Thema door Anders Norén

Woofexperience Hondenschool