Pet Health Coach

Prins Health Coach, jouw persoonlijke huisdier adviseur

Een Prins Health Coach helpt honden- en katteneigenaren één op één bij alle dagelijkse zaken zoals opvoeding, gedrag, voeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid. Met een brede achtergrond aan kennis biedt een Health Coach een extra steuntje in de rug om samen met huisdiereigenaren praktische, alledaagse problemen op te lossen. Een Health Coach is een toegankelijke adviseur die adviseert, ondersteunt en begeleidt of, bij grotere problemen, doorverwijst naar een dierenarts, gedragstherapeut, fysiotherapeut, enz. 

Bij Angela zijn alle huisdieren (hond en kat) en huisdiereigenaren welkom voor een persoonlijk consult en advies. Angela is speciaal opgeleid om door middel van gerichte vraagstellingen het probleem samen met jou in kaart te brengen en een passend advies of verwijzing te geven.

Prins Health Coaches beantwoorden alle vragen over gedrag, voeding, huisvesting en gezondheid van het huisdier. Voor iedereen die overweegt om een huisdier aan te schaffen is de Prins Health Coach de aangewezen persoon voor meer begeleiding-op-maat in het eerste levensjaar van uw toekomstige huisdier. Zo zorgen we samen voor een goede start!  

Een steuntje in de rug

De Health Coach is er niet alleen voor de onervaren huisdiereigenaar, ook biedt Angela ondersteuning aan huisdieren en hun baasjes in hun verdere leven samen. Een extra steuntje in de rug en vraagbaak is altijd fijn en prettig om op terug te kunnen vallen bij vragen, twijfels of problemen. Denk bijvoorbeeld aan een hond die moeite heeft met eten, een kat die angstig is of een dier dat last heeft van huidproblemen.

De Health Coach geeft gericht persoonlijk advies, begeleidt en ondersteunt bij het zoeken naar een passende oplossing.

Tarieven Privélessen

1ste privéles 45-60min €40.-

2de en daaropvolgende privélessen 30min €20.-

Pet health coach (PHC)

1e Consult 60min €40

2de en volgende consulten €5,- per 10min

Waarom een prijs per 10 min? Om u een idee te geven. Stel u komt omdat uw hond te zwaar is en u komt 1x per 2 weken wegen en bespreken hoe het gaat. Dan hebben we aan 10min genoeg. Gaat het om gedragsproblemen of andere zaken, kan het zijn dat we langer bezig zijn. Zo betaalt u nooit te veel, uiteraard geven we wel een indicatie hoelang het 2de en eventuele vervolgconsulten zullen gaan duren.

Geen verassingen eerlijke tarieven bij WoofExperience.

Woofexperience Hondenschool