Workshops, gast lezingen, kynologische opleidingen

Hondencoach Bianca gaat op 30-10 deze lezing organiseren! Is je hond al bang voor vuurwerk? Of wil je voorkomen dat hij/zij bang wordt? Meld je dan aan voor de lezing “vuurwerkangst bij de hond” op zaterdag 30 oktober. Deze lezing is bedoeld voor eigenaren van honden die al een angst hebben voor vuurwerk, maar zeker ook voor eigenaren van honden die nog niet bekend zijn met vuurwerk. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.hondencoachbianca.nl/lezingen

Workshop Pylonnen alarm!

Wist je dat pionnen niet alleen voor wegafzettingen zijn, nee ook met pionnen kan je van allerlei leuke oefeningen doen. We geven de oefeningen niet weg maar jullie gaan samenwerken. De hond gaat zijn neus, lichaam en hersen gebruiken bij deze uitdagende workshop.

Wanneer: 22-12-2021

Tijd: van 11:30 tot 12:30

Waar: Ambachtsweg 4 S Utrecht

Kosten: €20,-

Leeftijd honden: 12 maanden tot senior

Groep heeft een maximum van 4 honden

Inschrijven: Winkel – Woofexperience Hondenschool

Workshop “daar is geen bal aan”

Wist je dat een bal veelzijdig is, je kan er hele leuke oefeningen samen met je hond mee doen. Ben je benieuwd? Kom jij lekker ballen en ontballen samen met 3 andere cursisten!

Er zijn maximaal 4 plekken per workshop Let op wanneer je cursist bent bij WoofExperience kan het zijn dat u sommige oefeningen al heeft gedaan.

Wanneer: 22-12

Tijd: van 10:00 tot 11:00 uur

kosten 20 euro

Waar: Ambachtsweg 4 S UtrechtKosten: €20,-Leeftijd honden: 6 maanden tot senior

Inschrijven: Winkel – Woofexperience Hondenschool

Woofexperience Hondenschool