Basiscursus

De Basiscursus is een vervolg op de puber/instroom

We gaan hier starten met de gehoorzaamheidsoefeningen. Uiteraard blijven we in deze cursus werken aan de samenwerking tussen eigenaar en hond, trainen we op succes, zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang. Alleen zijn de oefeningen uitgebreider en moeilijker voor hond en eigenaar. Daarnaast doen we fun-oefeningen ter afwisseling en ontspanning.

Bij deze cursus start en eindig je samen met je groep. Tussentijds instroom is hierdoor niet mogelijk.

Let op Maximaal 4 cursisten 

Inschrijven

Lesdoelstellingen Basis cursus:

  1. Target training
  2. Naast
  3. Volgen
  4. Voor achterlangs 3 meter (gedrag naar andere honden)
  5. Vasthouden apport

Let op; vanwege de Corona-maatregelen werkt Woofexperience momenteel iets anders. Die werkwijze kunt u hier vinden.

De Puber/Instroom cursus is speciaal voor honden van 18 weken of ouder en het vervolg op de puppycursus. In deze cursus staat samenwerking tussen baas en hond en trainen op succes centraal. Dat wil zeggen: Belonen voor goed gedrag en zorgen dat de hond niet de fout in kan gaan, zodat er niet gecorrigeerd hoeft te worden. Verder werken we aan zelfbeheersing, bandversterkende oefeningen en plezierig trainen zonder prestatiedrang. We bieden opvoedkundig adviezen en oefeningen aan in combinatie met de basisoefeningen, die passen bij de leeftijd en de ontwikkelingsfase van de hond. Deze cursus is ook geschikt voor mensen met een herplaatser, asielhond, of bijvoorbeeld een hond uit het buitenland. Kortom: Voor iedereen die graag een band met zijn hond wil opbouwen, zodat het zelfvertrouwen van de hond groeit.

Pubers en instromers kunnen elke lesdag instromen, aangezien wij van mening zijn dat u altijd moet kunnen starten met trainen. Ook de Pubers trainen bij ons binnen. Iedereen krijgt individuele aandacht in de les, zodat u en uw hond direct de draad kunnen oppakken. Maximaal 4 cursisten in de groep bij Woofexperience!

Ook buiten de lessen staan wij voor u klaar! Mocht u vragen hebben, kunt u altijd contact opnemen. Doe dit het liefst per mail of whatsapp.

Lesdoelstellingen puber/instroom:

  1. Hier
  2. Af/zit en blijf
  3. Zelfbeheersing
  4. Handtouch
  5. Wandelen zonder trekken

Inschrijven? klik HIER 

DagTijdInstructeurtarieven
Dinsdag19:15Mirjam€99,95
Dinsdag20:10Mirjam€99,95
vrijdag21:00Nathalie€99,95

Woofexperience Hondenschool