Inschrijven

Inschrijven voor één van onze cursussen, vul dan onderstaand contactformulier in. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk contact met U opnemen met meer informatie. Indien u een andere vraag heeft vul dan het contactformulier in deze vind u op de contact pagina of klik hier.

Door hieronder in het inschrijfformulier op VERZENDEN te klikken gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden en onze Privacy verklaring .

let op! vanaf week 30 starten de Zomerworkshops op Dinsdagavond (zie tabblad workshops )de pups trainen in de 6 weken “zomervakantie” allemaal op woensdagavond er zijn dan 3 puppygroepen. Alle puber, basis en gevorderden cursussen stoppen in deze periode! Echter u kunt met uw leskaart deelnemen aan de workshops (wel apart voor inschrijven). kortom we hebben  een soort van “zomerstop” maar u bent elke week gewoon welkom op 1 van de workshops. De lessen die u niet gebruikt neemt u mee tot na de “zomerstop” mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze mededeling mag u altijd contact op nemen, mondeling is het vaak wat makkelijker uit te leggen. Uiteraard kunt u zich alvast inschrijven voor de regulieren lessen die starten weer in week 36.

Thema door Anders Norén

Woofexperience Hondenschool